Новини
6 Жовтня 2020
1 211

Сергій Наумов став новим керівником державного Ощадбанку

Передача управління триватиме протягом 30 днів – до 2 жовтня

Наглядова рада Ощадбанку прийняла рішення про призначення головою правління Сергія Наумова, про це йдеться у повідомленні пресслужби банку.

“2 жовтня наглядова рада Ощадбанку на засіданні прийняла рішення про припинення з 2 листопада повноважень чинного голови правління Андрія Пишного та призначила з 3 листопада на цю посаду Сергія Наумова”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передача управління новому голові правління банку триватиме 30 днів з дати прийняття рішення наглядовою радою. “Метою цього процесу є збереження керованості фінансовим інститутом з поступовою передачею повноважень новому голові правління”, – зазначили у банку.

Загальний стаж роботи Сергія Наумова в банківській сфері становить 25 років. Новий голова правління має вищу технічну та економічну освіту, у 2005 році отримав ступінь MBA в Kassel International Management School (Німеччина).

Займав керівні посади у провідних банках України, зокрема Райффайзен Банку, Укрсиббанку, Правекс банку, Піреус банку. В останніх трьох банках Сергій Наумов працював на посаді голови правління загалом понад 10 років.

Нагадаємо, з 2021 року Ощадбанк приєднається до Фонду гарантування вкладів. Участь у Фонді допоможе банку залучити іноземного інвестора та швидше модернізуватися.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram