Новини
3 Липня 2019
874

Salesforce Ventures інвестував у сервісну ІТ-компанію Astound Commerce з офісами в Україні

Гроші підуть на розширення бізнесу у Північній та Латинській Америці, країнах ЄС і на Близькому Сході

Сервісна ІТ-компанія Astound Commerce з центрами розробки в Україні (Києві, Чернігові, Ужгороді, Вінниці та Луцьку) оголосила про стратегічні інвестиції від американського венчурного фонду Salesforce Ventures та більш поглиблену і всесторонню співпрацю між двома партнерами, про це йдеться у прес-релізі компанії.

Зазначається, що таким чином Astound Commerce планує розширити присутність бізнесу на ринках Північної та Латинської Америки, в країнах ЄС і на Близькому Сході. “А також збільшити частку проектів Astound в загальній екосистемі Salesforce”, – йдеться у повідомленні.

У своїй роботі Astound Commerce фокусується на створенні якісних ecommerce рішень для сфери ритейлу, в тому числі завдяки партнерству з провідними enterprise commerce платформами. Одним із таких партнерів є світовий лідер у сфері CRM і ecommerce рішень – Salesforce, продуктами якого користується понад 150 тис. компаній глобально.

“Біля 70% проектів для закордонних замовників Astound реалізує з використанням cloud платформ Salesforce – Commerce Cloud, Marketing Cloud, Community Cloud та Service Cloud, і це число продовжує зростати”, – зазначили у компанії.

І додали, що минулого року Astound Commerce отримала статус Platinum Consulting партнера з Salesforce Commerce Cloud саме завдяки розширенню експертизи в digital стратегії, створенні технології, цифровому маркетингу та customer experience.

“Вже цього року лідер із cloud-рішень підтвердив довгострокові наміри співпраці з компанією, інвестуючи в Astound зі свого корпоративного фонду Salesforce Ventures. Це означатиме подальшу експансію рішень Astound Commerce на інші локації та більш поглиблену роботу з клієнтами, що вже присутні на ринках США, Латинської Америки та Європи”, – зазначили у компанії.

За словами співзасновника й головного виконавчого директора Astound Commerce Ігоря Горіна, Astound і Salesforce вбачають великі можливості для розвитку та реалізації крос-хмарних рішень, що поєднують маркетинг, комерцію, продажі та підтримку.

“Ми вже тривалий час працюємо з Salesforce, щоб стати абсолютним лідером в сегменті крос-хмарних рішень електронної комерції, і віримо, що інвестиції Salesforce Ventures сприятимуть нашим планам”, – зазначив він.

У свою чергу гендиректор Astound Commerce в Україні Дар’я Горніцька розповіла, що розширюючи бізнес, компанія також інвестує і в зростання інжиніринг-центрів в чотирьох країнах. “Інвестиції Salesforce Ventures в компанію забезпечать подальше зростання Astound завдяки розширенню пакету послуг та пропозиції складніших інтегрованих ecommerce рішень на ринку”, – повідомила вона.

зазначається, що окрім Astound Commerce, у портфоліо інвестиційного підрозділу Salesforce Ventures є такі відомі компанії як Docker, Evernote, IFTTT, Stripe, Quip, SurveyMonkey, Twilio, Box.com, Dropbox, DocuSign, MongoDB, Zoom, Hubspot та інші.

Astound Commerce – глобальна ІТ-компанія, що забезпечує повний цикл розробки ecommerce-рішень (consultancy, створення UX-прототипу, креативний дизайн, технічна розробка, тестування, маркетинговий супровід та підтримка сервісу 24/7/365) для компаній сфери ритейла. Клієнтами Astound Commerce є L’Oreal, Under Armour, Crocs, Mothercare, Adidas, Jimmy Choo, Puma та інші. Astound Commerce заснована у 2000 році в Сан-Франциско та наразі нараховує сім центрів розробки по всьому світу. В Україні компанія представлена офісами розробки в Києві, Чернігові, Ужгороді, Вінниці та Луцьку.

Salesforce Ventures – глобальний інвестиційний підрозділ Salesforce, який за останні 10 років інвестував у понад 300 компаній у 20 країнах світу. У 2018 році компанія завершила рекордні 95 інвестиційних угод поза межами Каліфорнії. Серед відомих брендів у портфоліо інвестиційного підрозділу є такі компанії як Docker, Evernote, IFTTT, Stripe, Quip, SurveyMonkey, Twilio, Box.com, Dropbox, DocuSign, MongoDB, Zoom, Hubspot та інші.

Нагадаємо, на початку літа інвестиційний фонд AVentures Capital інвестував у IT-компанію Viseven. Сума угоди не розголошується, але відомо, що інвестиційний фонд став міноритарним партнером Viseven. Як правило, інвестиції AVentures в IT-компанії становлять від $500 тис. до $1,5 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram