Новини
4 Червня 2019
1 177

AVentures Capital інвестував у IT-компанію Viseven

Сума угоди не розголошується, але відомо, що інвестиції AVentures в IT-компанії становлять від $500 тис. до $1,5 млн

IT-компанія Viseven залучила інвестиції від AVentures Capital, повідомляє ain.ua.

Сума угоди не розголошується, але відомо, що інвестиційний фонд став міноритарним партнером Viseven. За даними видання, як правило, інвестиції AVentures в IT-компанії становлять від $500 тис. до $1,5 млн.

Viseven була заснована українцями В’ячеславом і Романом Василенко, а також Наталією Андрейчук. Компанія зареєстрована в Естонії з хед-офісом у Талліні.

Провайдер IT-послуг для корпорацій в сфері фармацевтики та охорони здоров’я спеціалізується на eDetailing – digital marketing ніша в фарміндустрії.

Головним продуктом компанії є SaaS-рішення для створення і управління контентом для фармацевтичних компаній eWizard. Програма дає можливість придбати лікарські препарати через електронні пристрої (додатки на планшеті або телефоні) за допомогою інтерактивних презентацій.

Крім офісу в Києві і R&D в Житомирі, у Viseven також є представництва в Москві (РФ) та Сент-Джоні (Канада). Також готується до відкриття офіс в Сан-Франциско (США).

Нагадаємо, швейцарська фармацевтична компанія Novartis AG отримала дозвіл регулятора на продаж найдорожчого в світі препарату для лікування спінальної м’язової атрофії у дітей у віці до двох років.

А середньорічний темп зростання аптечного ринку ліків в Україні за останні три роки склав 11%. За даними дослідження, у 2014 році через українські аптеки було продано 973 млн упаковок ліків на $ 2,5 млрд, у 2016 році – понад 1,115 млрд упаковок ($2 млрд), а в 2018 році – 1,144 млрд упаковок ($2,7 млрд).

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram