Новини
30 Грудня 2020
1 364

Роботи Boston Dynamics вперше станцювали разом на честь Нового року

Моделі Atlas і Handle поки ще є експериментальними прототипами, а от Spot вже надійшов у продаж

Роботи компанії Boston Dynamics вперше на честь Нового року виконали спільний скоординований танець, який набрав сотні тисяч лайків та перепостів у соцмережах, а також понад 4 млн переглядів на каналі YouTube.

Моделі Atlas і Spot від Boston Dynamics можуть багато чого: бігати, виконувати гімнастичні вправи, виконувати паркур, робити сальто назад, відкривати двері та навіть мити посуд. Але останнє відео компанії додало ще один дивовижний трюк до репертуару роботів.

У відеоролику презентована ​​вся лінійка роботів Boston Dynamics — людиноподібний Atlas, робот-собака Spot (незабаром її сподіваються відправити на Марс) і робот на колесах Handle.

Разом вони виконують танцювальний номер під відомий хіт шістдесятих років групи The Contours під назвою “Do You Love Me”.

“Вся наша команда зібралася, щоб відсвяткувати початок року, який, як ми сподіваємося, буде більш щасливим: вітаємо всіх нас з Новим роком”, — йдеться у повідомленні Boston Dynamics.

Роботи Atlas і Handle, представлені в ролику, поки ще є експериментальними прототипами, тоді як модель Spot вже надійшла у продаж. Вартість одного примірника робота становить $74,5 тис.

Раніше Investory News писали, як роботи та гаджети допомагають у боротьбі з коронавірусом. А також, як роботи неминуче замінять деяку робочу силу, помічника для одиноких людей похилого віку, та навіть Будду, можна прочитати тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram