Новини
20 Січня 2020
1 044

Рейтинг: Україна стала другою країною за дешевизною інтернету у світі

Середня вартість підключення становить $6,64 на місяць

Україна серед 206 країн потрапила на друге місце рейтингу дешевизни інтернету, який складається британською консалтинговою компанією BDRC Continental спільно з провайдером Cable.co.uk.

За даними дослідження, середня вартість підключення – $6,64 на місяць. У порівнянні з минулим роком, коли Україна посідала перше місце в рейтингу, ціна зросла на $1,64.

Лідером рейтингу цьогоріч стала Сирія – середня ціна становить $6,6 в місяць. До речі, за рік інтернет в цій країні подешевшав у два рази, й таким чином Сирія перемістилася з сьомого місця на перше. На третьому місці Росія, четвертому – Румунія, п’ятому – Білорусь.

Найдорожчий інтернет – в Еритреї: $2,7 на місяць. Майже $2,5 тис. за підключення доведеться викласти в Ємені (це за швидкості 0,4 Mbps). На третьому місці антирейтингу – Мавританія, тут інтернет коштує майже $700 на місяць (0,6 Mbps).

Нагадаємо, минулого року за даними дослідження Worldwide mobile data pricing, Україна потрапила до переліку країн із найдешевшим мобільним інтернетом. Серед 230 країн посіла четверте місце після Індії, Киргизстану та Казахстану.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram