Новини
18 Грудня 2019
2 318

Рейтинг: Forbes назвав найбільші приватні компанії США

12-й рік поспіль його очолює агрокомпанія Cargill, яка працює в тому числі й в Україні

Американський Forbes представив щорічний рейтинг найбільших приватних компаній США. Його очолила продовольча компанія Cargill, виторг якої журнал оцінив у $113,5 млрд. Компанія працює в тому числі й в Україні.

Загалом Cargill 12-й рік поспіль очолює рейтинг. “За 35 років компанія регулярно потрапляла в топ списку й тільки двічі поступалася першим рядком”, – зазначає видання.

У топ-10 увійшли три компанії, які займаються консалтингом і аудитом і входять у так звану велику четвірку. Deloitte зайняла четверте місце, PricewaterhouseCoopers (PwC) п’яте, а EY сьоме. На шостому – один з найбільших виробників харчових продуктів Mars, відомий брендами Mars, Snickers, Twix, Orbit та M&M’s.

Загалом ТОП-10 найбільших приватних компаній США виглядають наступним чином:

McKinsey&Company зайняла 34-е місце в рейтингу, а медіахолдинг Bloomberg, що належить претендує на участь у виборах президента США мільярдеру Майклу Блумбергу, розташувався на 36-му місці.

Зазначається, що при складанні рейтингу Forbes враховував у першу чергу виторг компанії. Цікавим фактом є те, що найбільше людей працюють в Deloitte – понад 286 тис. осіб.

Раніше Investory News писали, що Україна залучить €250 млн від американської Cargill під 5,15-6,25%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram