Новини
4 Квітня 2019
783

Red Points залучила $38 млн інвестицій

Іспанський стартап допомагає компаніям визначити їх підробки 

Компанія Red Points у раунді C залучила $38 млн, повідомляє TechCrunch.

Іспанський стартап, призначений для брендів, які хочуть захистити свої товари від підробок і піратства в інтернеті.

Робота сервісу не обмежується тільки пошуком фейків на глобальному ринку онлайн-ритейлу. Після того як технологія знаходить злочинця, Red Points звертається до відповідних органів, щоб порушник поніс відповідальність за незаконні дії.

“Сервіс часто представляє себе компаніям як антивірус, який знаходить шкідливих учасників ринку. Робота компанії по відстеженню продавців підробок допомагає виявити на практиці і інші проблеми, пов’язані з незаконними продажами, в тому числі, заниження цін в певних регіонах”, – розповідає генеральний директор компанії Лора Уркізу (Laura Urquizu).

Технологія Red Points дозволяє клієнтам визначити, на яких платформах відбувається найбільш активний продаж підробок їх бренду. Це допомагає компаніям перебудувати стратегію ведення бізнесу як в онлайні, так і в офлайні. Крім того, клієнти можуть також подати в суд на продавців фейків.

“Нові тренди в моді і інших сегментах ринку моментально призводять до появи підробок на всіх платформах і соцмережах, відзначає гендиректор сервісу. Чим модніше, тим більше шейків. Тому, Завдяки диференційованим технологіям і сильній команді Red Points має всі можливості для прискорення свого зростання і подальшого зміцнення першості на ринку Brand Intelligence “, – зазначає Лора Уркізу.

На 500 користувачів Red Points щомісяця припадає понад 500 тис. фейкових товарів. Серед клієнтів компанії – представники не лише сфери моди, а й дизайну, іграшок та аксесуарів, а також медіакомпанії. В майбутньому онлайн-платформа має намір залучити до клієнтської бази й виробників електроніки та автомобілів. Щомісяця в середньому у компанії з’являються 40 нових клієнтів.

Нагадаємо, стартапи залучили у I кварталі 2019 року за допомогою первинного розміщення криптовалют (ICO) лише $118 млн. Це майже у 60 разів менше аніж було залучено за 3 місяці минулого року.

А консалтингова агенція Interbrand провела дослідження, в ході якого з’ясувала, як змінювалася вартість бренду 15 найбільших світових компаній за останні 19 років.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram