Новини
23 Серпня 2019
711

R.I.P.: Помер один з найбагатших людей планети Девід Кох

Мільярдер зі статком у $42,4 млрд займав 11-е місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes

Американський підприємець, мільярдер і один з найбагатших людей у світі Девід Кох помер у віці 79 років. Про це повідомляє CNBC з посиланням на заяву його брата Чарльза Коха.

Чарльз Кох не назвав причину смерті брата, але зазначив, що 27 років тому йому діагностували рак простати. У 2018 р. Девід Кох пішов з поста віце-президента Koch Industries через проблеми зі здоров’ям.

Кох народився 3 травня 1940 р. Він отримав технологічну освіту і разом з братами почав кар’єру в фірмі батька Koch Industries. Після його смерті Девід разом з братом Чарльзом значно розширили межі діяльності компанії, зайнявшись інвестиціями в галузі нафтопереробки, виробництва добрив, полімерів та волокон.

Підприємець брав активну участь у політичному житті та фінансував різні акції. У 1980 р. балотувався у віце-президенти від Лібертаріанської партії.

Також, Кох зі статком у $42,4 млрд займав 11-е місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes.

Нагадаємо, агенція Bloomberg оприлюднила рейтинг найбагатших сімей на планеті. За рік загальні статки 25 найбагатших сімей світу збільшилися на 24% і, за підрахунками експертів, становить $1,4 трлн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram