Новини
17 Липня 2019
979

Прощавай, Гейтс: Власник Louis Vuitton став другим серед найбагатших людей планети

З березня бізнесмен примножив свої статки до $104,2 млрд

Фото: twitter.com

Французький мільярдер Бернар Арно за чотири місяці збільшив свої статки з $76 млрд до $104,2 млрд (за даними на 17 липня). Таким чином у рейтингу найбагатших людей світу Forbes Real Time, який оновлюється онлайн протягом дня, власник холдингу LVMH, якому належать бренди Louis Vuitton, Hennessy, Moët та інші, посів друге місце, яке до цього займав Білл Гейтс, повідомляє Forbes.

За даними Forbes Real Time на 17 липня, статки засновника Microsoft оцінюються в $103,7 млрд. “Виходить, що Арно обганяє його на $500 млн”, – пише видання.

Очолює рейтинг Forbes Real Time глава Amazon Джефф Безос, статки якого оцінюються в $164,8 млрд (сума враховує й статки членів сім’ї Безос – засновник Amazon нещодавно розлучився й віддав колишній дружині Маккензі Безос 4% компанії ринковою вартістю $38 млрд).

У березні, коли американський Forbes опублікував рейтинг найбагатших людей світу, статки Гейтса оцінювалися в $96,5 млрд. На третьому місці був американський інвестор Уоррен Баффет з $82,5 млрд. Зараз у нього четверте місце в рейтингу Forbes Real Time і статки –$83,9 млрд. Бернар Арно в березні був тільки четвертим з $76 млрд.

Нагадаємо, що у червні 2019 року Арно, який є найзаможнішою людиною Європи, став третім у світі багатієм, статки якого досягли $100 млрд. До нього цю межу подолали Джефф Безос у 2017 році та Білл Гейтс у квітні 2019-го.

Раніше Investory News писали, що глава компанії Amazon Джефф Безос другий рік поспіль очолює щорічний рейтинг найбагатших людей планети за версією Forbes.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram