Новини
5 Березня 2019
882

Джефф Безос знову очолив список найбагатших людей за версією Forbes

Статки голови Amazon за рік зросли на $19 млрд

Глава компанії Amazon Джефф Безос другий рік поспіль очолив щорічний рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes. Про це повідомляється на офіційному сайті видання.

За даними Forbes, статки Джеффа Безоса зросли за рік на $19 млрд і становлять на сьогодні $131 млрд.

У той же час видання зазначає, що Безос, який в даний момент розлучається, може втратити половину своїх статків, що зробить його дружину Маккензі найбагатшою жінкою планети. Проте поки що суд не виніс офіційне рішення у цій справі, тому найбагатшою жінкою за версією журналу визнана спадкоємиця французької косметичної імперії L’Oreal Франсуаза Бетанкур Майерс, чий статок оцінюється в $49,3 млрд. У загальному рейтингу найбагатших людей планети вона займає 15-ий рядок.

За минулі 20 років звання найбагатшої людини світу були удостоєні всього четверо. Засновник інвестиційного холдингу Berkshire Hathaway Inc. Уоррен Баффет займав перший рядок рейтингу Forbes один рік, мексиканський бізнесмен Карлос Слім був найбагатшою людиною в світі в 2010 – 2013 рр., засновнику компанії Microsoft Біллу Гейтсу вдалося очолити рейтинг 12 раз в період з 2001 по 2017 рік.

У 2018 р. журнал оцінив статки Безоса в $112 млрд, що дозволило йому випередити Білла Гейтса з його $90 млрд.

Нагадаємо, Investory News писали про рейтинг 500 найдорожчих світових брендів за 2019 р. від Brand Finance. У трійці лідерів – компанії Amazon, Apple та Google.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram