Новини
14 Червня 2023
342

Propertymate залучив від американських та українських інвесторів $5,5 мільйонів

Український стартап робить аналіз ринку нерухомості

Український стартап Propertymate, який працює на ринку нерухомості в США, залучив $5,5 млн інвестицій від американських та українських інвесторів, повідомляє Forbes Україна.

У цьому раунді взяли участь американські венчурні компанії Gaingels, Asymmetry Ventures, ангельський синдикат Unpopular Ventures, а також українські Geek Ventures, Flyer One Ventures, SID Venture Partners, U.Ventures та ранній інвестор Pragmatech Ventures – фонд співзасновника iDeals Євгена Сергеєва.

Серед нових ангельських інвесторів: колишній CEO Oliver Wyman Девід Моррісон, американський економіст Адріан Сливоцький, Джон Гу з Norwest Venture Partners, засновник SquareFoot Джонатан Вассерструм, засновник Opswat Бенні Чарні.

Після раунду стартап змінив назву на NewHomesMate, але його сервіс та бізнес-модель змінювати не будуть.

Попередній раунд інвестицій у $1 млн стартап залучав у січні 2021 року.

Стартап Propertymate був заснований 2018 року українськими підприємцями Богданом Гнатковським та Софією Вишневською. Команда стартапу працює над платформою, яка дозволяє покупцям первинної нерухомості знайти інформацію про новобудови. Сервіс працює на штучному інтелекті, який допомагає аналізувати дані про покупців та нерухомість, а також прогнозує, у яких об’єктах клієнти будуть більше всього зацікавлені. Серед клієнтів стартапу є американські агенції Keller Williams, eXp Realty та Compass.

Нагадаємо, Китай дедалі більше співпрацює з арабським світом.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram