Новини
23 Квітня 2020
756

Претендент на контрольний пакет акцій Victoria’s Secret вийшов з угоди на $525 мільйонів

Sycamore Partners звинуватила власника бренду L Brands у тому, що він закрив магазини під час пандемії Covid-2019

Інвесткомпанія Sycamore Partners, яка планувала викупити контрольний пакет акцій компанії-виробника жіночої спідньої білизни Victoria’s Secret за $525 млн, повідомила L Brands про розірвання угоди щодо продажу 55% акцій, а також направила позов до суду штату Делавер про визнання цього повідомлення дійсним, про це йдеться у прес-релізі L Brands.

У компанії зазначили, що мають намір “енергійно захищати” власні інтереси та добиватися дотримання умов договору.

Як повідомляє CNBC, у позові Sycamore Partners звинуватила власника Victoria’s Secret у порушенні умов угоди. “У квітні L Brands закрила свої магазини та не оплатила оренду”, – пише видання. І додає, що в умовах угоди обговорювалося про можливий “суттєвий несприятливий вплив” пандемії на бізнес.

Нагадаємо, про запланований продаж контролю над Victoria’s Secret холдинг L Brands повідомив ще в лютому. У ході операції компанія, якій належать бренди Victoria’s Secret Lingerie, Victoria’s Secret Beauty і Pink, була оцінена в $1,1 млрд. В угоді говорилося, що Victoria’s Secret стане самостійною компанією та використає кошти від продажу на погашення боргів.

Про те, що посприяло занепаду успішного бренду та чи поверне він втрачену популярність можна прочитати в матеріалі Investory News “Victoria’s Secret: Чому легендарний бренд жіночої білизни може залишитися без своїх “ангелів”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram