Новини
6 Вересня 2019
1 022

Познайомитись у Facebook: Соцмережа запустила в США сервіс Dating

Обіцяють, що в Європі він запрацює на початку 2020 року

Фото: newsroom.fb.com

Сервіс онлайн-знайомств від Facebook – Dating став доступний користувачам із США, яким виповнилося 18 років, і що володіють акаунтом у соцмережі, про це йдеться у повідомленні на офіційному блозі соцмережі.

Зазначається, що створити профіль можна буде не виходячи з мобільного додатка Facebook. “При цьому обліковий запис буде автономний від основної сторінки користувача”, – додали у компанії.

Наразі в профіль Dating можна інтегрувати свої пости з Instagram. У компанії також заявили, що вже до кінця року з’явиться можливість додавати у свій профіль сторіс із Facebook та Instagram.

“Сервіс також дозволяє додавати своїх друзів і передплатників з обох соціальних мереж в список Secret Crush (“Таємна закоханість”)”, – йдеться у повідомленні.

Dating підбирає анкети інших користувачів на підставі уподобань та інтересів, зазначених власником профілю. “Щоб зв’язатися з власником вподобаного профілю, досить залишити коментар або натиснути кнопку “лайк”, – пояснили у Facebook.

І додали, що для підвищення безпеки розробники передбачили можливість відправки інформації про майбутнє побачення людині, якій довіряє користувач.

Зазначається, що США стали 20-ю країною, інтернет-користувачі якої отримали доступ до сервісу Dating. Раніше він з’явився в Аргентині, Канаді, Малайзії, Сінгапурі, В’єтнамі та ін. У Європі запуск сервісу планується на початок 2020 року.

Почитати про те, як ще один популярний по всьому світу американський додаток Tinder став найуспішнішим сервісом для онлайн-знайомств можна в матеріалі Investory News: “Свайпни мене: Як Tinder став найуспішнішим сервісом для онлайн-знайомств”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram