Новини
23 Грудня 2020
1 130

Повне перезавантаження: Український сервіс доставки Raketa змінює назву на Rocket

Компанія виходить на міжнародний рівень — для початку працюватиме на Кіпрі, далі ще в десятьох країнах

Український сервіс доставки готової їжі з ресторанів Raketa змінює назву на Rocket і виходить на ринок Кіпру. Розпочинаючи з середи, 23 грудня, кур’єри Rocket возитимуть замовлення в столиці Кіпру — Нікосії, повідомляє пресслужба компанії.

“У більшості країн такого слова, як “ракета”, не існує. Тому було прийнято рішення, зберігаючи те, що вже створено в Україні, розвивати на нових ринках. Бренд Rocket буде зрозумілий у всьому світі, та залишиться пізнаваний тут”, — зазначив директор з маркетингу сервісу Олег Любарцев.

У компанії наголосили, що Кіпр став першою країною у рамках міжнародної експансії — Raketa планує покрити десять країн у 2021-му. Уже в березні має розпочатися робота у Нідерландах, а після — ще в деяких європейських країнах.

“При цьому в Україні до кінця року Rocket запуститься у Кропивницькому, який стане 27-м містом і 18-м обласним центром у мережі компанії”, — йдеться у повідомленні.

Додається, що айдентика сервісу після зміни назви збережеться. Крім того, в Україні цей процес відбуватиметься поступово.

Першими новий бренд помітять користувачі англомовної версії додатка. Протягом декількох тижнів Rocket з’явиться на нових рюкзаках кур’єрів та фірмовому одязі.

Український сервіс доставки Raketa запустився у березні 2018 року в Дніпрі. 11 листопада 2019 року — у Києві, розширюючи своє покриття по всій країні.

Нагадаємо, у березні 2020 року попит на сервіси доставки їжі різко збільшився, у червні навпаки — вдвічі знизився. При цьому найбільш популярним додатком у цей період стала Raketa.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram