Новини
22 Лютого 2019
756

Пошук талантів: Естонія запрошує працівників з України

Цього року у програмі беруть участь 14 естонських компаній. Серед них – Taxify та TransferWise

Естонський уряд запускає нову програму пошуку IT-талантів з усього світу Work in Estonia. Цього року вже 14 естонських компаній шукають таланти: Taxify, TransferWise, Malwarebytes, Swedbank Естонія, Pipedrive, Monese, Veriff, Starship Technologies, Thorgate Digital, Finestmedia, Icefire, Alien Gain (petPawal), Genius Sports і Mooncascade.

Це вже друга ініціатива – вперше її провели у 2018-му. Минулого року у Work in Estonia відібрали 5,5 тис. фахівців з усього світу. 23 з них вирушили в п’ятиденний технологічний тур по Естонії з відвідуванням найбільших естонських IT-компаній. За підсумками співбесід в цих компаніях, 8 осіб залишилися працювати в Естонії.

Цього року умови не змінилися – тим, хто пройде відбір, оплатять проїзд і проживання в Естонії на час проходження інтерв’ю в провідних IT-компаніях країни.

Нагадаємо, що на 1,3 млн мешканців Естонії в країні припадає 4 компанії, вартість яких перевищує $1 млрд: Skype, Playtech, TransferWise та Taxify.

“Не зважаючи на розмір країни, Естонія має дуже розвинені цифрові технології. IТ-спільнота країни розвинена настільки, що тут можна пити каву з керівниками ІТ-гігантів, придумувати ідеї для проектів, а потім разом їх розробляти”, – повідомила керівниця проекту Career Hunt Каїса-Тріїн Косенкраніус.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно подати заявку до 21 березня.

Раніше Investory News публікували, що у Києві стартував конкурс ІТ-проектів у сфері відкритих даних.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram