Новини
22 Березня 2019
946

Porsche виплатила по €9700 своїм працівникам

Минулого року дохід компанії  зріс на 10% до €25,8 млрд

Фото: Porsche

Німецька компанія Porsche нагородила кожного свого працівника бонусом у €9,7 тис. за вдало завершений фінансовий рік. Про це стало відомо на офіційному сайті автовиробника.

Винагорода є фіксованою та ніяк не залежить від рівня заробітної плати працівника. Її врахують у квітневу заробітну плату: €9 тис. – бонус за результативність, €600 – внесок у пенсійну схему VarioRente або у персональний пенсійний фонд.

У компанії пояснюють, що рік був складним, але плідним на досягнення та розвиток нових технологій.

“2018 рік був надзвичайно складним. Багато чого залежало безпосередньо від нашої команди. Проте, ми змогли перевершити високі показники за попередній рік з точки зору продажів, доходів і постачання. А також презентувати більш захопливі автомобілі. Прикладом цього є восьме покоління спортивних автомобілів Carrera S l та 911 Carrera 4S, які відзначили свою світову прем’єру в листопаді в Лос-Анджелесі, та розробка нової моделі Taycan, яка ще очікує своєї презентації”, – зазначив керівник Porsche Олівер Блум (Oliver Blume).

Минулого року Porsche збільшила обсяг постачання нових машин на 4%, а дохід компанії зріс на 10% до €25,8 млрд. Загальна чисельність робочої сили компанії зросла на 9% – до 32325 осіб.

Це не перший випадок коли дочірня компанія концерну Volkswagen заохочує працівників бонусами. Минулого року Porsche презентував винагороду €9656, у 2017 – €9111, у 2016 –  €8900 та у 2015 – €8600.

Концерн Volkswagen минулого року також виплатив премії по $5,4 тис. майже 100 тисячам співробітників.

Відзначила своїх працівників і Fiat Chrysler Automobiles. За результатами 2018 фінансового року компанія виплатила 44 тис. американським співробітникам по €6 тис.

Нагадаємо, Porsche опублікував тізер електричної моделі Taycan, який дає уявлення про те, як буде виглядати новинка.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram