Новини
22 Лютого 2024
250

Найтонший смартфон у світі випустила Porsche Design

Маса гаджета 234 грами, а товщина — 9,9 міліметра

Студія Porsche Design та техногігант Honor представили нову варіацію двоекранного Honor Magic V2, яку назвали RSR. Вона отримала особливий дизайн від Porsche, що відсилає до автоспорту, та покращені характеристики, пише Finance.ua.

Продажі в Китаї почалися вже минулого місяця: за девайс просять понад $2,2 тис. На інших ринках вартість, ймовірно, буде ще вищою.

Для Honor Magic V2 RSR у Porsche Design створили новий корпус із вираженою лінією по центру, що відсилає до форми капота 911, та трапецієподібною титановою рамкою для блоку камер. Темно-сірий колір Agate Grey запозичили з палітри Porsche.

У Honor стверджують, що телефон більш стійкий до подряпин завдяки застосуванню першому в галузі нанокристалічного покриття. Маса становить мінімальні для галузі 234 гр., а товщина — 9,9 мм. У Magic V2 два OLED-екрани — основний 7,92-дюймовий, здатний відобразити 1,07 млрд кольорів, і зовнішній 6,43-дюймовий.

Для особливої версії смартфона в Honor допрацювали й камери: у нього 50-тимегапіксельна основна камера, надширококутна тієї ж роздільної здатності та телеоб’єктив на 20 мегапікселів.

Працює V2 на процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. У RSR 16 Гб оперативної пам’яті та терабайт, вбудованої замість 512 Гб у стандартної версії.

Як писали раніше Investory News, що китайська ботоферма під виглядом американців критикувала допомогу Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram