Новини
3 Травня 2019
1 749

Pornhub задумався щодо придбання соцмережі Tumblr

На даний момент це поки головний претендент на купівлю

Мобільний оператор США Verizon планує продати сервіс блогів Tumblr через зниження трафіку внаслідок бану на контент для дорослих, передає The Wall Street Journal.

Так, у грудні минулого року сервіс мікроблогів Tumblr ввів заборону на контент для дорослих. “Це було зроблено після того, як додаток сервісу видалили з App Store через дитячу порнографію. Під заборону потрапили фотографії, відео і GIF-анімації. Tumblr почав приховувати подібні публікації та робити їх видимими тільки для автора”, – нагадує видання. І додає, що через три місяці після цього платформа втратила майже 30% трафіку.

У свою чергу, придбанням Tumblr зацікавилася компанія Pornhub. Як зазначив віце-президент PornHub Корі Прайс, в компанії давно стурбовані тим, що були прийняті заходи щодо “викорінення еротичних спільнот на платформі”.

“Внаслідок цього багато людей не отримали притулку, за допомогою якого вони могли б з комфортом переглядати контент для дорослих”, – зазначив він у коментарі для видання BuzzFeed News. І додав, що в PornHub хотіли б повернути на майданчик “дорослий” контент.

Поки що у Verizon ніяк не прокоментували заяву Pornhub. Нагадаємо, що у 2013 році Verizon заплатила за Tumblr $1,1 млрд. Яку суму компанія планує виручити від можливої угоди не повідомляється.

Раніше Investory News писали, що уряд Великобританії вводить штрафи для технологічних компаній, в тому числі Facebook, Instagram and Twitter, за несвоєчасне видалення контенту, що містить заклики до терористичних актів і сексуальну експлуатацію. Під контроль перейдуть також пошукові системи разом зі службами онлайн-обміну повідомленнями та файловими хостингами.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram