Новини
21 Листопада 2019
967

По вуха у боргах: SoftBank намагається позичити близько $2,8 мільярда для WeWork

По фінансову допомогу вже звернулися до трьох найбільших банків Японії

Фото: AFP/Toru Yamanaka/Getty Images

SoftBank попросив декілька найбільших японських банків позичити йому близько 300 млрд єн ($2,8 млрд), аби надати фінансову підтримку американському стартапу WeWork, повідомляє Reuters, посилаючись на власні джерела.

“Хоча офіційні переговори ще не почалися, SoftBank звернувся до банку Mizuho Financial Group, а також до холдингу Mitsubishi UFJ Financial Group і банківської корпорації Sumitomo Mitsui Financial Group”, – пише видання.

І додає, що за словами представника SoftBank, кредит був одним із варіантів, “але поки нічого не вирішено”. Наразі всі три банки відмовилися від коментарів.

Зазначається, що три найбільші кредитори Японії з обережністю розглядають можливість фінансової допомоги конгломерату, враховуючи нестабільну ситуацію навколо WeWork.

“Ми повинні бути надзвичайно обережні з цим, – зазначив один з інформаторів видання – Особливо, якщо гроші підуть на WeWork, для завершення процесу знадобиться багато часу”.

Нагадаємо, на початку листопада SoftBank повідомив, що отримав квартальний збиток, у розмірі 704 млрд єн ($6,46 млрд), який був набагато більше, ніж припускали аналітики.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram