Новини
30 Липня 2020
789

Платформа eToro випустить криптовалютні дебетові карти

Спочатку вони будуть доступні для учасників eToro Club у Великій Британії

Торгова платформа eToro оголосила про намір випустити криптовалютні дебетові карти після придбання британської фірми Marq Millions Ltd, яка працює у фінансовій індустрії, повідомляє TechCrunch.

Сума угоди не розкривається, проте нинішній керуючий персонал фірми збереже свої робочі місця. Marq Millions змінить назву на eToro Money і стане емітентом карт eToro.

Спочатку вони будуть доступні для учасників eToro Club у Великій Британії, потім на території Євросоюзу, а надалі ними зможуть скористатися всі трейдери, навіть ті, які не є членами eToro Club.

eToro Money має статус Principal Member платіжної системи Visa і ліцензію на роботу з електронними грошима (EMI — організація-емітент електронних грошей), видану Управлінням з фінансового нагляду Великої Британії (FCA). Однак для випуску криптовалютних карт все ж буде потрібно схвалення британського регулятора.

“Випуск дебетових карт стане черговим кроком у розвитку eToro, оскільки ми маємо намір розширювати перелік послуг для наших користувачів. Карти забезпечать миттєве надходження і виведення коштів. Перш за все, наш продукт повинен знайти відгук у 14 млн зареєстрованих користувачів eToro, а потім він вийде на широкий міжнародний ринок”, — розповів співзасновник і генеральний директор eToro Йони Ейша (Yoni Assia).

Колишній операційний директор Marq Millions і керуючий директор eToro Money Махмуд Камран (Mahmood Kamran) додав, що фірма рада стати учасником проекту із запуску дебетових карт, які нададуть трейдерам додаткову можливість розплачуватися криптовалютою.

Нагадаємо, з початку тижня ціна на Bitcoin збільшилася на $1,9 тис. і у вівторок, 28 липня, перевищила позначку в $11 тисяч. Попит на криптовалюту викликаний на фоні послаблення американського долара й зняття деяких обмежень для віртуальних валют у США.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram