Новини
8 Листопада 2022
362

Після угоди з Ілоном Маском Twitter зафіксував рекордне зростання кількості користувачів 

Загальне зростання становить 20%

Фото: Jim Watson/GETTY IMAGES

Щоденний приріст користувачів Twitter досягнув “історичного максимуму” протягом першого тижня з моменту придбання платформи підприємцем Ілоном Маском, повідомляє The Verge з посиланням на внутрішній документ компанії.

Щоденне зростання монетизованих користувачів (mDAU) прискорилося більш ніж на 20%, показники в США дедалі вищі. Таку статистику для внутрішнього користування навів відділ продажу Twitter під час переговорів із рекламодавцями. До соціальної мережі прийшло понад 15 млн mDAU, що дозволило “перевищити позначку у чверть мільярда” з кінця другого кварталу.

Якщо ці цифри відповідають дійсності, Twitter не стикався з таким масовим приростом користувачів. 7 листопада Маск написав, що з того часу, як було оголошено про угоду, “кількість користувачів значно зросло у світі”. Востаннє Twitter повідомляв про 237,8 млн mDAU та річне зростання на 16,6% у другому кварталі 2022 року.

У твіті від 4 листопада Маск заявив, що соцмережа зіткнулася зі значним падінням рекламних доходів через “групи активістів, які чинять тиск на рекламодавців”. Повідомлення про різкий сплеск расистських і ненависницьких твітів після приходу мільярдера в компанію налякали рекламодавців. Згодом Twitter повідомив, що це була скоординована атака на сервіс.

У новому FAQ для рекламодавців йдеться, що “рівень розпалювання ненависті залишається в межах історичних норм, становлячи від 0,25 до 0,45% твітів на день серед сотень мільйонів”. FAQ представив Алекс Джозефсон, віцепрезидент Twitter Next — команди, яка допомагає брендам створювати кампанії у соціальній мережі.

В його повідомленні для відділу продажів зазначається, що 25% штату Twitter постраждали від масових звільнень Маска і що “рішення про скорочення присутності в деяких регіонах значно сприяло скороченню продажів”.

У FAQ також повторюється заява Маска про те, що Twitter не змінить політику модерації контенту, поки не сформується рада експертів “з точками зору, що значно різняться”.

Нагадаємо, Ілон Маск розпустив раду директорів Twitter і став одноосібним головою компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram