Новини
1 Листопада 2022
346

Ілон Маск розпустив раду директорів Twitter і став одноосібним головою компанії

Хоча, за його словами, рішення про розпуск ради та її одноосібне правління — тимчасове

Новий власник Twitter Ілон Маск розпустив раду директорів соцмережі. Своїх посад втратили дев’ять осіб. CEO Tesla SpaceX заявив, що рішення є тимчасовим.

Американський підприємець Ілон Маск, який купив Twitter 27 жовтня, розпустив раду директорів компанії. Про це стало відомо з документів, розміщених у базі Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC).

“27 жовтня 2022 року внаслідок операції зі злиття Маск став одноосібним директором Twitter. Відповідно до умов угоди про злиття, яка набула чинності в момент завершення угоди, такі особи, які були директорами Twitter, більше не є”, — наголошується в документі.

Серед перерахованих імен значиться Параг Агравал, якого Маск звільнив одразу після придбання компанії, та ще вісім осіб.

У своєму акаунті в Twitter Ілон Маск заявив, що рішення про розпуск ради та її одноосібне правління — це тимчасове рішення.

Співзасновник соцмережі Джек Дорсі зберіг свою частку в компанії — 2,4% акцій, повідомляє Financial Times. На цей час він володіє майже 18 млн акцій, вартість яких на ринку оцінюється в $1 млрд.

Нещодавно Маск опублікував серію відкритих питань про сьогодення та майбутнє сайту, пропонуючи нові функції, виділяючи проблемні сфери та висловлюючи жартівливі коментарі. Далі — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram