Новини
30 Вересня 2020
724

Пішли на скорочення: Disney звільняє 28 тисяч співробітників у США через пандемію коронавірусу

Парки розваг були зачинені навесні й досі не отримали дозволу на відновлення роботи

Компанія Disney повідомила про рішення скоротити близько 28 тис. співробітників парків розваг у США через кризу, що викликана пандемією коронавірусу, про це йдеться в заяві глави Disney Parks, Experiences & Products Parks Джоша Д’Амаро.

“Під скорочення потрапило близько 67% співробітників, які працювали не повний робочий день”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається у заяві компанії, було прийнято складне рішення щодо початку процесу скорочення штату в підрозділі Disney Parks, Experiences & Products на всіх рівнях. “Яким би жахливим не був цей крок, це єдиний можливий варіант, який у нас є на фоні тривалого впливу COVID -19 на наш бізнес”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що парки розваг Disney у США були зачинені навесні через пандемію коронавірусу та до цього часу не отримали дозволу на відновлення роботи.

Нагадаємо, через коронавірус чистий прибуток найбільшої у світі компанії у галузі розваг і медіа Walt Disney Co, у другому фінансовому кварталі, що завершився 28 березня, знизився на 91%, або в 11 разів, і склав $475 млн, або $0,26 у розрахунку на акцію.

Наприкінці липня стало відомо, що Walt Disney Co. “значно скоротила” витрати на свою рекламу в Facebook. Кіностудія була найбільшим рекламодавцем соціальної мережі Марка Цукерберга в США за підсумками першої половини 2020 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram