Новини
13 Листопада 2023
281

Персонал SpaceX має високий рівень травматизму

Все через надвисокі очікування Маска

Розслідування про умови праці в SpaceX показало, що було понад 600 травм, які сталися у 2014 році, але про це ніколи не повідомлялося публічно, пише Reuters.

Працівники, які були цитовані у звіті, звинувачують Ілона Маска в агресивних дедлайнах і недооцінці ризиків, стверджуючи, що його поспіх доставити людей на Марс призвів до нехтування протоколами та безладного управління.

Reuters зазначає, що рівень травматизму в деяких об’єктах SpaceX набагато вищий, ніж середній показник у галузі. Так, у 2022 році на підприємстві в Браунсвіллі рівень травматизму становив 4,8 на 100 працівників. Крім того, працівники отримували серйозні травми, включно з переломами, опіками, ураженнями електричним струмом і пораненнями голови. Крім того, Reuters заявляє, що SpaceX неодноразово приховувала дані про травматизм від регуляторів.

Раніше Investory News писали, що SpaceX прийняла на роботу 14-річного Кайрена Квазі, який нещодавно закінчив Інженерну школу Університету Санта-Клари в Каліфорнії. У період навчання він брав участь у студентському самоврядуванні та навіть викладав іншим студентам, ставши популярним репетитором.

Нагадаємо, у 2024 році SpaceX планує 12 польотів на місяць.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram