Новини
12 Червня 2023
325

SpaceX найняла 14-річного розробника

Він приєднається до команди створення програмного забезпечення для супутників

Космічна компанія SpaceX, що належить Ілону Маску, прийняла на роботу 14-річного Кайрена Квазі, який нещодавно закінчив Інженерну школу Університету Санта-Клари в Каліфорнії, повідомляє Business Insider.

Він став наймолодшим випускником в історії заснованого у 1851 році університету. У період навчання він брав участь у студентському самоврядуванні та навіть викладав іншим студентам, ставши популярним репетитором.

Зараз Квазі планує переїзд разом із матір’ю для початку роботи у SpaceX у Редмонді у Вашингтоні, пише The Seattle Times. Він приєднається до команди розробників зі створення програмного забезпечення для супутників Starlink.

“Я приєднаюся до найкрутішої компанії на планеті як програміст в інженерній команді Starlink. Це одна з рідкісних компаній, які не використовували мій вік як довільний і застарілий показник зрілості та здібностей”, — написав Квазі.

Раніше підліток займався дослідженнями у сфері штучного інтелекту під час стажування в Intel. У 2022 році він також пройшов стажування у компанії з кібербезпеки Blackbird.AI.

Нагадаємо, понад 20 українських ІТ-компаній відкрили офіси в Польщі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram