Новини
29 Липня 2020
750

Переманюють клієнтів: Instagram пропонує “тіктокерам” сотні тисяч доларів за перехід на свою платформу

У компанії заявили, що готові інвестувати у популярних авторів, а також їх досвід

Соціальна мережа Instagram вирішила підкупити блогерів-мільйонників із китайського додатка TikTok. За перехід на свою нову платформу Reels, де також можна буде розміщати короткі відео, соцмережа запропонувала деяким з них “сотні тисяч доларів”, повідомляє The Wall Street Journal, із посиланням на джерела видання.

Запустити сервіс у США та деяких інших країнах Instagram планує вже наступного місяця. “Рішення заплатити відомим “тіктокерам” свідчить про те, що Facebook планує використовувати нову платформу для конкуренції з додатком від китайської компанії ByteDance”, – зазначає WSJ.

Видання додає, що представник Instagram Сарісса Троуер підтвердила газеті, що Instagram і Facebook дійсно зверталися до відомих блогерів, але не назвала запропонованих ними умов, і при цьому не уточнила сервіси, якими користуються ці блогери.

“Компанія готова вкладатися у популярних авторів, а також їх досвід”, – підкреслила вона.

До речі, створити свою альтернативу TikTok, популярність якого зростає серед молодих користувачів, прагне не тільки Facebook. Зокрема, минулого тижня YouTube також заявив, що наразі тестує нові функції, які нагадують опції відео, доступні в китайському додатку.

Нагадаємо, наприкінці червня Instagram надав можливість продавати товари у додатку для всіх власників бізнес-акаунтів. Нова функція буде доступна в усіх країнах, де підтримуються покупки в Instagram.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram