Новини
25 Червня 2020
1 320

Instagram відкриває можливість продавати товари в додатку для всіх власників бізнес-акаунтів

Нова функція буде доступна в усіх країнах, де підтримуються покупки в Instagram

З 9 липня всі, у кого є бізнес-аккаунт, підключений до Facebook, можуть подати заявку на використання Instagram Shopping і отримати можливість продавати товари прямо зі свого профілю, йдеться в офіційному блозі компанії.

Нововведення буде доступне в усіх країнах, де підтримуються покупки в Instagram. Ними можуть скористатися як великі продавці, так і дрібні компанії.

Щоб почати користуватися опцією Instagram Shopping, потрібно буде подати заявку. Для того, щоб пройти модерацію, необхідно мати бізнес-аккаунт і під’єднати свою сторінку до Facebook.

Автори акаунтів повинні відзначати продукти в Instagram з одного веб-сайту, яким вони володіють і з якого продають товари. Також, повідомляє Business Insider, серед вимог — продаж “в основному фізичних товарів”.

Як відомо, Facebook запустив сервіс електронних платежів у месенджері WhatsApp в Бразилії. Платежі в WhatsApp підтримуються через Facebook Pay.

Нагадаємо, на першому місці за кількістю зареєстрованих українців — понад 14 млн осіб знаходиться у Facebook. При цьому загальна аудиторія, яку можна охопити через рекламний кабінет Facebook, становить 19,5 млн користувачів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram