Соцмережі
8 Лютого 2023
709

Ольга Насонова: В яких сферах бізнес активність найвища

Чи э зараз активність і де вона?

Хтось може подумати: ну в країні війна, всі завмерли і чекають, що буде. Так, дійсно багато людей та бізнесів зараз в режимі очікування. Так би мовити на паузі. Але є так багато активних напрямків сьогодні, де люди заробляють і взагалі шевелять ластами.

– Генератори та акумулятори — це як маски у ковід, така тема, що заробити можна дійсно багато. Але в цьому океані вже багато акул плаває. Обслуговування та ремонт генераторів — також тема, якої раніше не було;

– Активність зараз по спальних районах, особливо зі старою забудовою. Чим новіше ЖК, тим менше в ньому залишилось народу. А в звичайних спальних масивах просто нема яблоку де впасти: і на вулицях людей багато, і в різних кафе та кав’ярнях. Традиційне переміщення з масива в центр на роботу вже не таке традиційне, люди намагаються працювати неподалік від дому. Щоб швидко встигнути додому, якщо що. Бо дорога з Позняків до Академу може займати 3-4 години, якщо тривоги.

– Дуже активний ринок всякого навчання, офлайн чи онлайн. Багато людей вкладають в себе та в своїх дітей. Кулінарія, малюнок, шиття, англійська, творчість, фітнес, похудання — все має попит. А особливо курси IT, бо всі тепер хотять бути айтішніками и працювати з ноутбуком на пляжі.

– Концерти, музеї та різні розваги переживають дивне відродження. Нещодавно хотіла купити квиток на балет – були тільки на наступний місяць, на оперу — також, пішли з дітьми до зоологічного музею, мого улюбленого — купа народу там, ніколи такого не було. Якщо у ресторані концерт — немає де сісти. В кіно бачила чергу. Люди активно шукають позитивних емоцій, і знаходять їх.

– Фірмові кіоски та магазинчики, фермерські ринки — майже усюди багато народу. Супермаркети тепер конкурують не один з одним, а с усім маленьким торговим бізнесом. Там і цени краще, і якість, і в обличчя всі всіх знають. Ще й працюють під час тривоги.

– Активність у торгівлі б/у та секондом. Воно й зрозуміло, грошей у людей та бізнесу менше, треба економити. Ще можна себе заспокоювати, що це більш екологічно.

Що ще забула, де ще активний двіж?

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram