Новини
18 Жовтня 2019
671

Оцінка австралійського онлайн-фоторедактора Canva зросла до $3,2 мільярда

Компанія закрила інвестраунд на $85 мільйонів

Австралійська компанія Canva, що розвиває однойменний онлайн-фоторедактор, закрила раунд на $85 млн. У результаті оцінка Canvas зросла до 3,2 млрд USD, повідомляє Venture-News.

Зазначається, що кошти компанії надала група інвесторів, очолювана фондом Bond Capital підприємиці М. Мікер. Окрім Bond Capital, в проект інвестували Bessemer Venture Partners, Sequoia China, General Catalyst і Blackbird.

“Варто відзначити, що Bond Capital інвестував в Canva вдруге. Перша інвестугода була укладена фондом Мікер наприкінці весни цього року. Тоді Canva закрила інвестраунд на $70 млн“, – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що отримані в останньому раунді кошти будуть спрямовані на збільшення штату компанії до 1,4 тис. співробітників і запуск корпоративної платформи Canva for Enterprise.

“У середньостроковій перспективі австралійська компанія планує робити акцент на послуги для бізнесу”, – пише видання.

Компанія Canva була заснована у 2012 році. З допомогою її графічного онлайн-редактора можна створювати ілюстрації та редагувати фотографії без спеціальних навичок.

Щомісяця послугами редактора користується близько 20 млн осіб з 190 країн світу.

Нагадаємо, наприкінці квітня Prisma Labs – компанія-розробник фотосервісу Prisma та фоторедактора для обробки портретних фото і селфі Lensa – залучила $6 млн у серії A від фонду Haxus Юрія Гурського та інших інвесторів.

А французькому стартапу Meero, що розробив платформу для найму фотографів й обробки фотографій, вдалося залучити $230 млн в раунді C на чолі з Eurazeo Growth і Prime Ventures.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram