Новини
4 Липня 2019
693

Об’єдналися: До EVO приєднався сервіс для автоматизації кафе і магазинів SmartTouch

В компаніях запевняють, що це взаємовигідне співробітництво, а не купівля в класичному вигляді

Фото: evo.business

Сервіс для автоматизації кафе і магазинів SmartTouch став частиною групи компаній EVO. Представники останньої запевняють, що це не купівля в класичному вигляді, а саме взаємовигідне співробітництво. Згідно з реєстрами, власники SmartTouch не змінилися, а точні умови співпраці в компаніях не називають, повідомляє AIN.ua.

Також в EVO відзначили, що будуть “допомагати SmartTouch розвивати сервіс – у тому числі своїми ресурсами та інфраструктурою”.

Як зазначається, SmartTouch допомагає власникам торгових точок і закладів громадського харчування автоматизувати рутинні процеси, контролювати співробітників і отримувати інформацію про грошові надходження відразу з декількох локацій.

“Наразі сервіс нараховує понад 3 тис. клієнтів з України, Європи, Азії та Латинській Америці”, – розповіли представники команди.

Як прокоментував директор з розвитку EVO Денис Горовий, цілі Smart Touch і EVO збігаються. “Ми віримо в підприємництво. Розвиваємо екосистему цифрових сервісів навколо клієнтів, щоб оптимізувати їх витрати та допомогти швидше розвивати бізнес”, – зазначив він.

Раніше Investory News писали, що Panasonic Corporation разом із Toyota Motor Corporation уклали угоду, щодо створення нового спільного підприємства. Вони об’єднали бізнес у сфері житлового будівництва, автономного водіння та технологій “розумного будинку”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram