Новини
6 Листопада 2019
962

Обігнав Гейтса: Власник Louis Vuitton став другим у списку найбагатших мільярдерів світу

Від засновника Amazon Джеффа Безоса його віддаляє $5,3 мільярда

Бернар Арно – власник  Louis Vuitton і Dior став другим у рейтингу найбагатших мільярдерів світу за версією Forbes Real-Time, що оновлюється в режимі реального часу, повідомляє Forbes.

Зазначається, що за даними на 5 листопада, його статки оцінювалися у $107 млрд. Таким чином французький бізнесмен обігнав американця Білла Гейтса, статки якого на той момент оцінювалася у $106,8 млрд.

До речі, від засновника Amazon Джеффа Безоса, який досі перший у списку найбагатших людей світу, Бернара Арно відокремлює $5,3 млрд.

Як пише видання, статки француза збільшуються завдяки зростанню ціни акцій LVMH, яке триває з початку жовтня. “Згідно з даними торгів, у вівторок, 5 листопада, вартість паперів на біржі досягла історичного піка – €400,9 за папір. На початку 2019 року акції LVMH коштували близько €253 за штуку”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у березні, коли Forbes публікував щорічний рейтинг найбагатших людей світу, статки Арно оцінювалися у $76 млрд. Однак у червні оцінка перевищила позначку у $100 млрд, що дозволило Арно стати третім (після Безоса та Гейтса) мільярдером з 12-значним статками.

У липні француз витіснив співзасновника Microsoft з другого рядка у рейтингу Forbes Real-Time, але через тиждень знову перемістився на третє місце.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram