Новини
19 Лютого 2021
826

Nvidia випустить відеокарти спеціально для професійного майнінгу

Компанія розробить NVIDIA CMP або Cryptocurrency Mining Processor для крипти Ethereum

Розробник графічних процесорів Nvidia випустить серію напівпровідників спеціально для майнінгу Ethereum, другої за величиною криптовалюти. Новий тип процесора називається CMP — Crypto Mining Processor. Перші карти надійдуть у продаж в березні, повідомляє Nvidia.

В CMP відсутні виходи дисплея, що дозволяє поліпшити повітряний потік під час видобутку, тому вони можуть бути щільніше упаковані. CMP також мають більш низьку пікову напругу ядра та частоту, що підвищує енергоефективність майнінгу.

Майнінг Ethereum — це процес, в якому комп’ютери вирішують складні математичні завдання, щоб допомогти роботі мережі криптовалюти. Натомість майнери отримують альткоін. Курс Ethereum досяг рекордного рівня в четвер, 18 лютого, коли перевищив $1,9 тис.

Створення індивідуальних продуктів для клієнтів з особливими потребами забезпечує максимальну цінність для клієнтів. За допомогою CMP компанія Nvidia допомагає майнерам побудувати найбільш ефективні центри обробки даних.

Нагадаємо, Mastercard дозволить здійснювати операції за допомогою криптовалюти. Конкретний перелік цифрової валюти поки не розголошується.

А от китайські майнери зібрали ферму з ноутбуків з доходом у $77 тис. в Ethereum за рік.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram