Новини
10 Квітня 2019
901

Новинка YouTube: Компанія запустить власні інтерактивні шоу

Відеосервіс робить перший крок до створення інтерактивного контенту у стилі “розповідь”

YouTube розробить власні інтерактивні шоу. І планує в найближчий час запустити першу серію на своїй онлайн-платформі, передає The Verge.

Представник YouTube розповів, що проекти будуть створювати в рамках нового підрозділу інтерактивних програм і прямих трансляцій, який очолить Бен Реллес (раніше керував відділом комедійних шоу YouTube).

При цьому голова підрозділу оригінального контенту YouTube Сюзанна Деніелс розповіла, що тепер відеохостинг створюватиме “багатошарові та інтерактивні історії”.

У минулому YouTube експериментував з інтерактивною рекламою. “Це рішення знаменує собою перший крок до інтерактивного контенту у розповідному стилі. Теоретично, це зробить YouTube прямим конкурентом високопродуктивним інтерактивним програмам, таким як Bandersnatch від Netflix”, – пише видання.

Наразі ще не зрозуміло, у яку кількість інтерактивних програм або спеціальних трансляцій YouTube готовий інвестувати.

Наприкінці 2018 року Netflix презентував інтерактивну серію серіалу “Чорне дзеркало” – “Брандашмиг”. Формат інтерактивних шоу цікавить й інші компанії. Наприклад ритейлера Walmart – минулого року інвестовано $250 млн в спільне підприємство з Eko, яка випускає інтерактивні серіали.

Раніше Investory News писали, уряд Великобританії вводить штрафи для технологічних компаній, в тому числі Facebook, Instagram and Twitter, за несвоєчасне видалення контенту, що містить заклики до терористичних актів і сексуальну експлуатацію.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram