Новини
4 Липня 2023
278

Нові моделі AirPods отримали супер можливості

Вони зможуть перевіряти слух та вимірювати температуру тіла

Наступне покоління бездротових навушників матимуть функції вимірювання температури тіла та перевірки слуху, повідомляє Bloomberg.

Apple хоче зробити AirPods дешевше і додати до них USB-C. Стартова ціна пристроїв — $99. Навушники також будуть пов’язані з гарнітурою Vision Pro.
Функції перевірки слуху Conversation Boost та Live Listen очікують на схвалення регуляторів. У 2022 році Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США дозволило продаж слухових апаратів без рецепта та огляду лікаря. Після цього Apple найняла виробників слухових апаратів на позиції інженерів.

У навушники додадуть датчики, які вимірюють температуру тіла через вушний канал. Такий метод вважається більш точним, ніж вимірювання температури зап’ястя — ця функція доступна в “розумному” годиннику Apple Watch Series 8 і Ultra. Компанія хоче, щоб за допомогою нових функцій користувач міг дізнаватися про ризик застуди та інших захворювань.

Оскільки iPhone 15 перейде з Lightning на порт USB-C, Apple планує зробити такий самий перехід і на зарядному корпусі AirPods Pro. Навушники приносять Apple кілька мільярдів на рік, зазначає агентство. Крім того, AirPods стимулюють продаж iPhone. Ринок слухових апаратів становить $10 млрд на рік.

Нагадаємо, Apple змушує 111-річну компанію відмовитись від логотипа.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram