Новини
15 Грудня 2023
295

Німецький KfW надав Україні €50 мільйонів

Ці кошти призначені на пільгові кредити для бізнесу

Україна отримала €50 млн від Кредитної установи для відбудови (KfW) в межах Програми державної підтримки “Доступні кредити 5−7-9%”, повідомила пресслужба Міністерства фінансів України.

Кошти будуть спрямовані на рефінансування витрат за Програмою державної підтримки “Доступні кредити 5−7-9%”, що дозволить й надалі забезпечувати доступ малому та середньому бізнесу України до пільгового кредитування.

Державна програма “Доступні кредити 5−7-9%” реалізується Фондом розвитку підприємництва, що надає фінансову підтримку українському бізнесу, яка спрямована на його відновлення та розвиток в умовах воєнного стану.

“Підтримка малого і середнього бізнесу є одним із пріоритетів Уряду України та здійснюється завдяки державній програмі “Доступні кредити 5−7-9%”. Фінансова допомога, від KfW дозволяє продовжувати забезпечення українського бізнесу доступним фінансуванням, що сприятиме їх розвитку, створенню нових робочих місць та зростанню економіки країни в умовах повномасштабної війни”, — зазначив міністр фінансів України.

Тим часом бізнес отримує компенсацію за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю. У 2024 році на це передбачено витратити 660 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram