Новини
6 Лютого 2021
1 037

Nike показала кросівки, які можна одягнути без допомоги рук

Таке взуття буде актуальним для людей з обмеженими фізичними можливостями

Компанія Nike показала модель кросівок GO FlyEase, які можна одягати та знімати без допомоги рук, повідомляє Gizmodo.

Реалізовано це за допомогою гнучкого шарніра, що дозволяє підошві згинатися під кутом близько 30 градусів. У такому положенні ногу легко вставити всередину, після чого взуття приймає звичний вигляд.

Знімаються кросівки так само як і будь-які інші — потрібно лише впертися носком однієї ноги в п’яту іншій — під час цього підошва GO FlyEase знову згинається.

У компанії вважають, що GO FlyEase підійдуть для людей з обмеженими фізичними можливостями та будуть актуальні у розпал пандемії, коли мінімізація дотиків стала важливою частиною збереження здоров’я.

Новинка стане доступною для деяких “обраних” покупців з 15 лютого, а в широкий продаж надійде наприкінці 2021 року. Коштуватимуть кросівки близько $120.

Нагадаємо, бренд Gucci додав нову функцію у свій мобільний додаток для iOS — технологію доповненої реальності. Завдяки нововведенню кожен користувач може, так би мовити, “приміряти” кросівки бренду, не виходячи з дому.

Ознайомитися з добіркою найдорожчих кросівок можна в матеріалі Investory News “Взути і забутися: Виняткові кросівки за унікальну ціну”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram