Новини
15 Квітня 2020
1 065

Не виходячи з дому: Google Arts & Culture відкрив доступ до понад 100 онлайн-виставок

На честь Всесвітнього дня мистецтва сервіс запустив нову колекцію Family Fun 

Стоп-кадр онлайн-екскурсії “Версаль”

Google Arts & Culture до Всесвітнього дня мистецтва запускає нову колекцію пізнавальних відео та онлайн-екскурсій Family Fun with Arts & Culture. Про це повідомляє офіційний блог Google Україна.

В добірку увійшли фото і відео про мистецтво, тварин, науку, космос, книги та музику. А також віртуальні тури всередині адронного коллайдера і чорної діри, прогулянки з динозаврами Юрського періоду та екскурсії по найвідомішим музейним галереям світу.

Серед інших — колекція Nakamura Keith Haring в Японії — єдиного у світі музею, який ексклюзивно представляє твори Кіта Харінга. Понад 50 його робіт виставлені у цифровому форматі надвисокої якості.

Keith Haring

Крім того, у відкритому доступі — понад 100 різноманітних онлайн-виставок, на яких представлені більш ніж 18 тис. нових художніх творів, артефактів та історій. Проект підтримали 35 учасників, зокрема Фонд АТАСС (ОАЕ), Музей сучасного мистецтва в Буенос-Айресі (Аргентина), Palazzo Monti (Італія) та Єльський центр британського мистецтва (США).

Як писали раніше Investory News, хмарна ігрова платформа Google Stadia стала повністю безкоштовною через пандемію коронавірусу. Таким чином компанія намагається розширити своє лідерство в сегменті хмарних ігор.

Також, Google.org, благодійний фонд компанії Google, спільно з некомерційною організацією GiveDirectly почав збір допомоги малозабезпеченим сім’ям, які живуть в області затоки Сан-Франциско, США. Мета партнерів — зібрати $5 млн для постраждалих через пандемію Covid-2019.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram