Новини
4 Вересня 2019
912

Не щастить: Uber встановив нову рекордно низьку ціну на акції

Наразі ціна за акцію становить $31,44 за папір

Фото: Spencer Platt

У вівторок, 3 вересня, Uber встановив нову рекордно низьку ціну на акції — $45, повідомляє Crunch Base.

Компанія, яка колись оцінювалася в $72 млрд і приблизно коштувала $120 млрд як публічний суб’єкт, боролася за першість з часу свого першого IPO.

Дійсно, після того, як таксі-сервіс оцінили в невтішні $45 за акцію, Uber відкрився на $42, перш ніж продовжилося падіння.

Uber тимчасово відновився після початкових мінімумів, але послідовні звіти про доходи, які демонстрували уповільнення зростання і великі втрати, схоже, вселяли страх компанії.

Також, сьогодні популярний концерн Ridharing закрився на $30,70, що на 34,8% нижче його історичного максимуму. Lyft втратив ще 7,3% сьогодні до $45,42, з 48,7% від свого історичного максимуму.

Однак ціна за акцію Uber продовжує падати. Наразі вона оцінюється в $31,44 за папір.

Нагадаємо, у кварталі 2019 р. доходи сервісу Uber досягли $3,16 млрд, а збитки – $5,2 млрд. Виторг компанії збільшився всього на 14%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Також, сервіси таксі Uber і Lyft заявили, що витратять на виборчі бюлетені в Каліфорнії $60 млн, якщо не зможуть домовитися з законодавцями та профспілками про збереження існуючих умов найму своїх водіїв.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram