Новини
15 Червня 2021
590

Наступного року Apple Watch навчаться вимірювати температуру тіла, на черзі — рівень цукру в крові

ЗМІ дізналися з власних джерел про новинки, які чекають в майбутньому прихильників розумних годинників

Фото: Nina Riggio

Apple розробляє розумні годинники з датчиками для вимірювання температури тіла і рівня цукру в крові. Однак Apple Watch з таким функціоналом вийдуть на ринок, найімовірніше, після 2022 року, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Цього ж року компанія планує випустити модель з вдосконаленим дисплеєм і швидшим процесором, стверджують співрозмовники видання.

Восени 2021 року було презентовано нову модель Apple Watch — Series 7 з дисплеєм з тонкими рамками, поліпшеною бездротовим зв’язком і швидшим процесором.

Співрозмовники видання стверджують, що новий годинник, найімовірніше, вийде трохи товщим за попередні моделі, але це не буде впадати в око.

Крім того, модель цього року буде оснащена технологією, яка використовується в системі пошуку елементів Apple AirTag, і чіпом, що дозволяє пристрою розблокувати дверні замки — ця функція вже передбачена в оновленому програмному забезпеченні watchOS 8.

Плани Apple випустити годинник з датчиками для вимірювання температури тіла і рівня цукру в крові поки відкладаються, йдеться в статті. Найімовірніше, функціонал, корисний тим, хто страждає діабетом, з’явиться в моделях Apple Watch тільки після 2022 року, повідомили джерела.

У 2022 році, стверджують інсайдери, Apple також має намір оновити основні моделі Apple Watch і випустити новий годинник для спортсменів-екстремалів, які зможуть конкурувати з моделями Garmin і Casio.

Представник Apple від коментарів з приводу нових моделей Apple Watch відмовилася.

Також, техно-гігант у перший день щорічної Всесвітньої конференції розробників (WWDC) анонсувала нові операційні системи для своїх пристроїв — iPhone, iPad, Watch і Mac.

Як писали раніше Investory News, користувачі пристроїв компанії Apple зможуть дізнатися, які дані про них збирають додатки, завдяки новим функціям, які, ймовірно, будуть представлені під час майбутньої конференції розробників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram