Новини
4 Грудня 2019
771

Наступні п’ять років Hyundai Motor інвестуватиме в саморозвиток $52 мільярди

Третина цієї суми піде на електричні та безпілотні автомобілі

Протягом наступних п’яти років Hyundai Motor має намір інвестувати у свій розвиток 61,1 трлн вон ($51,81 млрд). Третину коштів буде спрямовано на розробку та випуск електричних і безпілотних транспортних засобів, повідомляє Reuters.

Видання зазначає, що південнокорейський автовиробник оприлюднив план Strategy 2025, яким передбачено середньорічні витрати в розмірі 10 трлн вон, що перевищує показники попередніх років. Для порівняння: показник 2018 року – 6,1 трлн вон.

“Провідний автовиробник Південної Кореї нарощує зусилля, аби наздогнати інших виробників, що займаються виробництвом безпілотних автомобілів”, – пише видання.

І додає, що Hyundai Motor розглядає можливість розробки літаючих автомобілів, які можуть бути випущені на ринок раніше за безпілотні автівки.

Зазначається, що компанія розраховує увійти до трійки світових лідерів з виробництва акумуляторів і паливних елементів не пізніше 2025 року. І досягти при цьому річного обсягу продажів 670 тис. електромобілів, враховуючи 560 тис. акумуляторних електромобілів.

Раніше Investory News писали, що південнокорейська Hyundai Motor підписала попередню угоду про будівництво першого автомобільного заводу в Індонезії. Сума інвестицій становитиме близько $1,55 млрд, враховуючи витрати на розробку й експлуатацію продукції.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram