Новини
23 Вересня 2022
442

NASA випустять годинник у колаборації з Хідео Кодзіма

Виріб створено у стилі скафандра Ludens

Космічне агентство NASA та геймдизайнер Хідео Кодзіма об’єдналися для спільної роботи над дуже незвичайним проєктом. Вони вирішили створити механічний наручний годинник Space Ludens, заснований на талісмані розробника ігор, повідомляє ITC.

Продукт був розроблений та продаватиметься креативною студією та виробником годинників Anicorn, яка вже співпрацювала з NASA в межах випуску іншого годинника та продукції з символікою космічного агентства.

Новий годинник заснований на візуальному стилі скафандра Ludens, що поєднує сіро-сріблясте забарвлення із золотими гвинтами та вставками. Циферблат прикрашає логотип NASA разом зі словами “Extra-Vehicular Creative Activity Suit”. На тильній стороні є прозоре вікно, на якому нанесено логотип Kojima Productions. Крізь нього можна бачити шестерні годинника. Жодних розумних функцій не передбачено.

Годинник Space Ludens буде випущений обмеженим тиражем 27 вересня. Для покупки буде доступно лише 600 екземплярів. Ціна поки не уточнюється, але попередній годинник, випущений Anicorn для NASA, коштував понад $1000.

Нагадаємо, в Україні запрацював маркетплейс українських брендів. Проєкт зібрав 300 вітчизняних вирбоників на одному майданчику.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram