Новини
1 Лютого 2019
931

НАК “Нафтогаз України” починає реформу управління ДП “Укравтогаз”

НАК хоче реформувати власну мережу з 80 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій

Дочірнє підприємство НАК «Нафтогаз України» «Укравтогаз» починає реформу організаційної системи управління. Про це йдеться в офіційному прес-релізі «Укравтогазу». Раніше «Укравтогаз» увійшло до складу дивізіону «Нафта», виходячи з нової моделі управління групи «Нафтогазу».

«Необхідність реформування системи управління компанією пояснюється зниженням обсягів реалізації продукції, великими витратами на виробництво скрапленого газу та наявністю значних заборгованостей перед постачальниками», – йдеться в повідомленні. «Така ситуація вимагає негайного застосування антикризових заходів – впровадження сучасних, в тому числі автоматизованих систем контролю за продажем скрапленого природного газу, споживанням електроенергії та інших ресурсів на виробництво», – повідомляє компанія.

Компанія планує збільшити кількість транспорту на природному газі, розширити мережу заправних станцій, підвищити рівень сервісу та впровадити програму лояльності для клієнтів.

Також «Укравтогаз» почне перехід до вертикально-інтегрованої структури управління, що передбачає організацію єдиного центру управління та перегляд системи оплати праці.

Нагадаємо, що ДП «Укравтогаз» НАК «Нафтогаз України» створено відповідно до рішення правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». Основним видом діяльності «Укравтогаз» є експлуатація 80 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій. На сьогоднішній день підприємство входить до складу нафтового дивізіону, створеного правлінням «Нафтогаз України» відповідно до нової моделі управління бізнесом Групи «Нафтогаз».

З 29 грудня 2018 року керівником ДП «Укравтогаз» є Олександр Ватажишин, який раніше працював генеральним директором холдингу «Укргаз», який управляє мережею з 13 АГНКС і очолював Асоціацію природного газу для транспортних засобів України (NGV Ukraine).

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram