Новини
8 Лютого 2019
865

“Нафтогаз України” припиняє контракт з головою “Укргазвидобування” Олегом Прохоренком

Зміни відбуваються через трансформацію групи “Нафтогаз” та створення дивізіонів за бізнес-напрямками

НАК “Нафтогаз України” припиняє контракт із головою “Укргазвидобування” Олегом Прохоренком з 15 березня 2019 р. Як повідомляє “Нафторинок” до затвердження наглядовою радою НАК нового голови правління “Укргазвидобування” тимчасово виконувати обов’язки керівника цієї компанії буде директор групи “Нафтогаз” з інтегрованого газового бізнесу Андрій Фаворов. Зміни відбуваються в рамках трансформації групи “Нафтогаз” та створення дивізіонів за бізнес-напрямками.

“Ми вдячні Олегу Прохоренку за велику роботу, яку він провів у “Укргазвидобуванні” за останні три роки. Прийнявши управління компанією в умовах надзвичайно обмежених ресурсів, Олег зумів не допустити зменшення видобутку газу. Він домігся незаперечного прогресу у оновленні УГВ та запровадженні нових технологій, зокрема, інтенсифікації виробництва. Я дякую Олегу за його внесок у перший етап реформи Нафтогазу та переконаний, що попереду його очікують нові успішні проекти”, – сказав голова правління “Нафтогаз України” Андрій Коболєв.

“Я дякую команді “Укргазвидобування” та “Нафтогазу” за той шлях, який ми пройшли разом. Ми змінили тренд видобутку газу в Україні з падіння до зростання, створили ринок сервісних послуг в газовидобуванні, оновили застарілу матеріально-технічну базу, створивши передумови до збільшення видобутку природного газу у майбутньому», – зазначив Олег Прохоренко.

За словами Андрія Фаворова, газовий дивізіон Нафтогазу орієнтуватиметься на підвищення операційної ефективності та конкурентоспроможності. “Я поділяю високу оцінку професійних якостей Олега учасниками нафтогазового ринку України і вдячний за його внесок у розвиток Укргазвидобування. Ми продовжимо роботу над збільшенням економічно обґрунтованого видобутку, розширенням нашої ресурсної бази, трансформацією Нафтогазу та збільшенням цінності компанії для наших акціонерів – народу України”, – зазначив Андрій Фаворов.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram