Новини
12 Серпня 2021
873

На світовому ринку секс-іграшок з’явиться новий гігант з оцінкою $1,2 мільярда

Очікується, що його виторг буде найбільшим серед світових аналогів

Німецька компанія WOW Tech Group, яка займається виробництвом інноваційних секс-іграшок, і британський інтернет-магазин Lovehoney, який продає їх, підписали угоду про злиття, йдеться в повідомленні британської сторони.

Внаслідок об’єднання на ринку товарів для дорослих з’явиться новий гігант, який буде називатися Lovehoney Group, в його складі буде працювати також швейцарський бренд Amorana.

“Ми натхнені цією угодою і нашим партнерством. Amorana, Lovehoney і WOW Tech об’єднані однією місією — зняти клеймо громадського осуду із сексуальності, надихнути людей насолоджуватися любов’ю і випробувати щастя від цього. Разом у нас буде більше можливостей зробити сексуальну задоволеність центром уваги суспільства. Це піде на користь всій нашій індустрії”, — зазначив глава Lovehoney Group Йоганнес Плеттенберг.

The Wall Street Journal пише, що угода слідувала на фоні локдаунів, коли люди змушені були проводити час вдома. Самоізоляція підвищила попит на продукти для “сексуального щастя”.

Обсяг продажів нової компанії повинен перевищити цього року $400 млн, що приблизно вдвічі більше рівня 2020 року. Нове підприємство стане найбільшим з виторгу в галузі. За оцінками видання, “єдиноріг”, що утворюється буде коштувати $1,2 млрд.

Вчені вважають, що крім питань сексуальної задоволеності секс іграшки можуть стати в пригоді в лікуванні цілої низки проблем по частині урології та гінекології. До такого висновку прийшли фахівці Маастрихтського університету.

Lovehoney Group буде працювати у всій Північній Америці, Європі та Азії. У компаніях роблять ставку на те, що сектор продовжить рости навіть в умовах вакцинації, яка дозволить людям залишати домівки.

Lovehoney була заснована в британському Баті у 2002 році Річардом Лонгхерстом і Нілом Слейтфордом. Зараз компанія — лідер сектора іграшок для дорослих. З 2018 року мажоритарний акціонер Lovehoney — європейська інвестиційна компанія Telemos Capital.

WOW Tech — одна з провідних компаній в індустрії сексуального здоров’я і постачальник продуктів преміум-класу для особистого життя споживачів. Основна увага компанії приділяється дослідженням і розробці нових інноваційних продуктів. Серед брендів компанії — We-Vibe, Womanizer, ROMP, Arcwave та інші.

WOW Tech утворилася у 2018 році шляхом злиття німецької Womanizer з канадським виробником секс-іграшок We-Vibe. З 2020 року мажоритарний власник WOW Tech — китайська компанія з управління альтернативними активами CDH Investments.

Тим часом Investory News пропонують ознайомитися з 10 найдорожчих іграшок для комп’ютерних геймерів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram