Новини
23 Липня 2019
694

На панелі: LG Display інвестує $2,6 млрд у виробництво OLED

Компанія змінює напрям через переповнення ринку китайськими конкурентами

У вівторок, 23 липня компанія LG Display, що виробляє плоскопанельні рідкокристалічні дисплеї, що використовуються для мобільних телефонів, електронних книг, комп’ютерної техніки та техніки для домашніх розваг, заявила про інвестиції $2,6 млрд у свою лінію з виробництва органічних світлодіодних панелей (OLED), що розташована у Південній Кореї, повідомляє Reuters.

Раніше постачальник панелей для пристроїв Apple вже прогнозував, що 2019 рік буде складним. “Оскільки значні кошти в випуск панелей OLED виділяться в умовах слабкого попиту на смартфони та технічні пристрої в цілому”, – пояснили у LG Display. І зазначили, попри це компанія продовжуватиме зміцнювати своє лідерство на ринку телевізорів OLED.

Таким чином LG Display переходить від виробництва рідкокристалічних дисплеїв до випуску панелей OLED. “Оскільки їх ринок переповнений китайськими конкурентами”, – йдеться у повідомленні.

А тим часом компанія Samsung зазначала невдачі після презентації у лютому цього року першого у світі гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold. Гаджети, які були надані журналістам для тестування зламалися. У компанії пообіцяли провести ретельну перевірку пристроїв особисто, щоб визначити причину проблеми.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram