Новини
14 Жовтня 2020
777

Мрії збуваються: Британські паби перетворилися в офіси для “віддаленців”

Заклади надають робоче місце, стабільний доступ в інтернет, гарячу їжу та напої

Паби у Великій Британії почали пропонувати гостям працювати в їхніх помешканнях. Заклади надають робоче місце, стабільний доступ в інтернет, гарячу їжу і напої, пише Business Insider.

“Ми сподіваємося, що ця ініціатива дозволить людям знову зануритися в атмосферу метушні та не зійти з розуму в чотирьох стінах”, — розповіла керівник пабом Culcheth Arms Дженні Хатчінсон. За $15 у день гості отримують місце для роботи, підключення до інтернету, їжу і необмежену кількість чаю або американо.

За словами Хатчінсон, нова послуга дозволяє співробітникам на віддаленці “повернутися до спільноти”, а бізнесу — отримати клієнтів у надзвичайно складний для індустрії час. Співвласник пабу Farmers Arms Крейг Лейт заявив, що клієнти завалили його повідомленнями.

“Ми отримали величезний відгук, запити на бронювання надходили швидко й у великих кількостях. Ми перебуваємо в режимі виживання і повинні адаптуватися до будь-якої ситуації”, — розповів Лейт.

Паби перекваліфікувалися в офіси після того, як прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон ввів комендантську годину о 22:00 в барах, пабах і ресторанах по всій країні.

Джонсон також ввів штрафи в $256 для офіціантів, які не носять маски. Промисловий сектор назвав нову комендантську годину “ще одним нищівним ударом”, який “спустошить” індустрію до 2021 р.

“У нинішніх умовах кожна година торгівлі має вирішальне значення для виживання пабів”, — зазначив представник Британської асоціації пива та пабів.

Раніше Investory News писали, якими можуть бути офіси у майбутньому після пандемії коронавірусу.

А от на сайті Facebook з’явилася вакансія директора з віддаленої роботи. Потенційний кандидат повинен буде розробляти й реалізовувати стратегію перекладу співробітників на “віддаленку”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram