Новини
23 Березня 2023
662

Можливості ШІ Opera на основі ChatGPT і ChatSonic

Технологія може резюмувати тексти, підказувати, відповідати в соцмережах та малювати за текстовим описом

Всього через кілька тижнів після того, як Microsoft запустила чат-бот на базі GPT-4 в браузері Edge, Opera наслідувала цей приклад та інтегрувала ШІ на базі ChatGPT і ChatSonic в десктопні браузери Opera та Opera GX. За словами компанії, нові інструменти працюють у ранньому доступі на всіх настільних варіантах браузера, пише ITC.

Opera також запускає функцію генерації ШІ-підказок під час виділення тексту на вебсайті або його введення. Чат-боти Opera також можуть резюмувати текст статті, писати повідомлення у соціальних мережах або допомагати вигадувати ідеї за допомогою підказок. Користувачі мають вручну увімкнути підказки ШІ в меню налаштувань.

У той час, як ChatGPT може працювати з текстом, бот ChatSonic, що працює на GPT-4, дозволяє користувачам генерувати зображення із введеного тексту.

“Контент, створений штучним інтелектом, змінює правила гри в Інтернеті. Наша мета — використовувати ці технології, щоб дати користувачам нові суперздатності перегляду інтернету, переосмисливши те, як вони навчаються, створюють і досліджують. Opera активно розширює свою програму штучного інтелекту в AIGC для браузерних, новинних та ігрових продуктів за допомогою власних рішень, а також нових і наявних партнерських відносин”, — йдеться у заяві директора по продуктах Opera Джоанни Чайки.

Компанія планує в майбутньому оголосити про додаткові функції ШІ, які працюватимуть на її власній моделі, заснованій на GPT.

Нагадаємо, який вигляд мав би iPhone 4, якби він вийшов у 2023 році. Дизайнер уявив дизайн концпету.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram