Новини
20 Березня 2023
468

Який вигляд мав би iPhone 4, якби він вийшов у 2023 році

Дизайнер уявив дизайн концпету

Багато фанатів, та й просто звичайні користувачі, досі вважають iPhone 4 одним із найкрасивіших смартфонів Apple.

Ентузіаст-дизайнер створив серію зображень, на яких представив, яким міг би стати легендарний iPhone 4, випусти його Apple в 2023 році, пише УНІАН.

Основна ідея сучасного iPhone 4 полягає в тому, що апарат пропонував би користувачеві великий дисплей, але при цьому залишався б компактним.

Дизайнер зберіг оригінальний корпус з глянсового скла і сріблясті рамки з нержавіючої сталі, але прибрав круглі кнопки регулювання гучності.

У концепті також відображені деякі чутки щодо змін в майбутніх iPhone 15, наприклад, роз’єм USB-C для зарядки Lightning і сенсорні кнопки з тактильною віддачею. Цікаво, що на задній панелі красуються всього дві камери, але без спеціального острівця, як в актуальних моделях iPhone.

Це лише фанатський концепт, і Айфон 2023 року буде виглядати зовсім інакше. Очікується, що Apple в нових айфонах повернеться до форми лінійки iPhone 11. Зокрема, старші моделі отримають вигнуті до тильної кришки грані та більш тонкі рамки навколо дисплея.

iPhone 15 і 15 Plus теж отримають вигнуті грані, але рамки, судячи з усього, тонше не стануть. До того ж всі моделі наступного покоління iPhone отримають виріз Dynamic Island — це вже офіційно. В поточному поколінні Dynamic Island є ексклюзивом для Pro-моделей.

Раніше Investory News писали, що iPhone майже не цікавить людей віком від 45 років. Насамперед він приваблює молодих користувачів віком від 18 до 44 років.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram