Новини
28 Квітня 2023
388

Люди почали проводити в Instagram на 24% більше часу

Така тенденція склалася через рекомендації штучного інтелекту в Reels

Співзасновник і CEO Meta Марк Цукерберг розповів, що час, проведений користувачами в Instagram, зріс більш ніж на 24%, відколи компанія запустила Reels, повідомляє TechCrunch. Алгоритм рекомендацій коротких відео працює на основі штучного інтелекту.

“Ми дуже задоволені тим, що ми побачили в Reels з точки зору приросту залучення на платформі”, — сказала фінансовий директор Meta Сьюзан Лі. Вона додала, що останніми місяцями в Instagram спостерігається набагато більший обмін роликами.

Хоча Reels та рекомендації ШІ сприяють зростанню залученості до Instagram, це поки що не призводить до збільшення доходів. Однак те, що загальний час, проведений користувачами в соцмережі, збільшується, зрештою, позитивно позначиться на потенційному доході, зазначила Лі.

За її словами, Reels планує вийти на беззбитковість до кінця 2023 року або на початок наступного, після чого почнеться зростання прибутку. Фінансовий директор Meta уточнила, що компанія має доопрацювати схему монетизації Reels, оскільки короткі відео “структурно відрізняються” від інших типів контенту Instagram.

Meta повідомила про відновлення зростання продажів після трьох кварталів падіння, внаслідок чого її акції на вторинному ринку зросли на 12%, пише FT.

Виторг компанії за I квартал 2023 року збільшився на 3% рік до року, до $28,6 млрд, перевершивши очікування аналітиків, повідомляє газета з посиланням на останній звіт компанії про доходи. Уточнюється, що на поточний квартал Meta прогнозує виторг у розмірі від $29,5 млрд до $32 млрд, що також вище за очікування аналітиків ($29,46 млрд).

Цукерберг заявив, що компанія зайнята створенням нових функцій на базі ШІ, включаючи “інструменти візуального створення” та “агентів ШІ”, а також персоналізованих функцій для рекламодавців.

Нагадаємо, Tinder вводить нову систему верифікації.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram