Новини
27 Квітня 2023
438

Tinder вводить нову систему верифікації

Користувачів підтверджуватимуть за допомогою штучного інтелекту

Сервіс онлайн-знайомств Tinder удосконалив функцію верифікації. Тепер перевірка особи проходитиме за допомогою відеоселфі. Деякі користувачі можуть спілкуватися лише з тими, хто отримав статус Photo Verified.

У Tinder заявили, що нова функція допоможе захистити користувачів від спамерів та зловмисників, пише TechCrunch.

Фотографії більше не будуть використовуватися для верифікації в сервісі. Для проходження перевірки як новим, так і старим користувачам знадобиться зняти кілька відео — ШІ використовує їх для підтвердження фотопрофілю.

Окрім відеоселфі Tinder анонсувала ще кілька оновлень. Наприклад, у рекомендаціях будуть показувати лише верифіковані акаунти, після “попереднього відбору” та “метчу” користувачі зможуть запропонувати потенційним співрозмовникам пройти відеоверифікацію перед початком діалогу. А передплатники Tinder Gold бачитимуть у списку “Подобається” лише тих, хто отримав статус Photo Verified.

Процес верифікації сприяє зростанню числа вдалих знайомств на майданчику Tinder — користувачі будуть почуватися впевненіше, знаючи, що знайомляться з реальними людьми, які виглядають саме так, як на фото. Згідно з даними Tinder, серед користувачів віком від 18 до 25 років фотоверифікація підвищує шанси знайти пару на 10%.

Нагадаємо, для обміну даними з Японією ЄС прокладе новий оптоволоконний кабель.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram